marți, 12 februarie 2013

Event pentru David



          Zilele acestea se desfasoara, pe Facebook un event dedicat lui David. Povestea lui David o gasiti aici , pe blogul lui, sau pe Fb

         In cateva cuvinte, va redau povestea lui: S-a nascut prematur, la 6 luni si a avut parte de cam toate complicatiile care au venit cu prematuritatea. Cea mai grava dintre toate este tetrapareza spastica, adica paralizia mainilor si picioarelor. Are doar 2 ani si o viata intreaga inainte, dar depinde de oameni ca tine si ca mine sa aiba parte de o viata cat mai apropiata de normal. Are sanse 99% de recuperare, dar totul depinde de o serie de terapii de recuperare care sunt pe cat de istovitoare, pe atat de costisitoare.

     El este David, copilul ingenuu si candid.


El este David, copilul chinuit de ore lungi de terapii:








       A fost ideea unor prieteni de-ai lui David sa creeze un event pe Fb in care oameni care tin la el si care sunt interesati de bunul mers al recuperarii lui sa se intalneasca si sa puna la "bataie" diferite lucruri, haine, obiecte, bijuterii, sa le stabileasca un pret si apoi sa astepte cumparatorul potrivit, care sa vireze contravaloarea lor in contul lui David.  Singura conditie este ca ceea ce se pune la vanzare sa fie intr-o stare cat mai buna, iar suma de bani ceruta in schimb sa fie accesibila.

Eventul se desfasoara aici. Asa ca, join the event sau invita-ti prietenii,oricine poate participa, oricine poate sa-i ofere lui David o sansa la viata normala pe care o merita, la fel ca oricare alt copil.
 Am postat si noi lucruri tare dragi, va asteptam sa le vedeti :)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu