luni, 21 ianuarie 2013

Ziua Internationala a Imbratisarilor




        Need I say more? :)
  
       Această sărbătoare a fost instituită în SUA, în anul 1986, iniţial numindu-se Ziua Naţională a Îmbrăţişărilor (National Hug Day). În scurt timp, ea s-a răspîndit în toată lumea.

       Potrivit tradiţiei evenimentului, în această zi, oricine poate îmbrăţişa orice persoană, chiar şi din cele necunoscute. Nimeni nu ştie, cui i-a venit ideea sărbătoririi si de ce a fost aleasă anume această zi. Se consideră, totuşi, că autorii ideii au fost studenţi.


                Sursa foto

           Imbrăţişarea este gestul care exprimă cea mai variată şi bogată gama de sentimente. Ea poate exprima dorinţă, disperare, iubire, pasiune, dor, acceptare, apropiere, nevoie de protecţie, siguranţă, suferinţă, tandrete, gelozie, mânie, invidie sau trădare.

           Indiferent care ar fi sentimentul pe care-l exprimi, poate sa fie si numai din simpatie (in cazul in care te hotarasti sa imbratisezi un/o necunoscuta pe strada), azi ai liber la imbratisari. Este pe principiul vascului de Anul Nou, vrei-nu vrei sub vasc toate saruturile sunt 'iertate' :) La fel si imbratisarile de azi, 21 ianuarie

            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu