miercuri, 23 ianuarie 2013

O carte pentru David

         
           David are 2 ani jumatate si sufera de tetrapareza spastica (paralizia mainililor si a picioarelor). Nu se poate misca asemeni unui copil de varsta lui, nu vorbeste si nu se joaca pe masura varstei. Insa simte si traieste ca toti ceilalti copii, este frumos si dragastos. Si are niste parinti care ar fi in stare sa mute muntii din loc pentru a-i acorda sansa pe care o merita la recuperare. Recuperare ca va fi lunga si costisitoare, insa nu imposibila.
           David trebuie sa urmeze o sesiuni de recuperare in Ucraina, o data la 4 luni (o sesiune costa 3500 euro) si in tara. Pana in prezent au fost multi cei care i-au acordat ajutorul, dar este nevoie de mult mai mult. Poti fi si tu alaturi de el, il poti ajuta sa faca singur pasi. Cum?
            Cumparand o carte. De poezii.
          







         
           Mesajul pe care David l-a lasat prin intermediul parintilor este simplu si emotionant: 

           Multumesc Cristinei Pipiriga,autoarea cartii de poezii " Cateodata , toamna...", care a donat pentru mine 150 de exemplare pentru a ma sprijini in lupta pentru o viata mobila, cu bucurii de copil obisnuit . Cu numai 14 lei puteti achizitiona un exemplar pe care eu am aplicat cu multa dragoste amprenta piciorusului meu cu care imi doresc sa pasesc in viitor. Multumesc tuturor! Cu drag, David

           
          Daca doriti sa achizitionati un exemplar, o puteti face lasand un mesaj pe pagina lui de Fb 14 lei plus taxele postale care nu depasesc 6 lei. In total 20 de lei pentru viata unui copil. E mult?
          Pe David il puteti gasi pe  Fb sau pe site-ul lui.


          Vi-l prezint, el este DAVID :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu