luni, 21 ianuarie 2013

Un tricou din 50.000



            Asociatia "Copii Suflete Sperante" este o organizatie non-profit, infiintata cu scopul de a sprijini sub toate formele copiii afectati de tulburari neuromotorii.

           "Construieste Sperante" este un proiect prin care isi propun strangerea de fonduri pentru constructia unui centru medical care va reuni sub acelaşi acoperis cele mai noi metode de tratament pentru reabilitarea copiilor cu dizabilitati neuromotorii.

           Situatia actuala a donatiilor poate fi consultata aici: http://www.copiisuflete.ro/hope-meter

           In România sunt cca. 50 000 de copii cu tulburări neuro-motorii grave, si fiecare din ei are nevoie de o speranta. In 3 Martie 2012 s-a lansat campania "50 000 de sperante", cu scopul de a strange 1 milion de dolari pentru a demara constructia acestui centru. Fiecare donatie vine cu un tricou unic, un simbol al faptului ca fiecare dintre noi multiplicat cu 50 000 putem realiza ceva uimitor.

          Aceste tricouri nu sunt decât un simbol al omeniei, al sufletelor curate şi îmbrăcând acest tricou nu vei ajuta doar cu bani dar ai şansa să te alături lor şi să duci mai departe vestea că eşti unul dintre acei români care ştiu să facă un pas în faţă atunci când este nevoie de ajutorul şi înţelepciunea lor.
Iata cum arata tricourile: 


Detalii referitoare la campanie gasiti pe site 
Sunt de gasit si pe Fb 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu